Dodatek za NUNA LEAF - Lok z igračkami Bisque

Dodatek za NUNA LEAF - Lok z igračkami Bisque

Blagovna znamka:NUNA
Šifra izdelka:NUNA!!
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 39.89€

  • Brez DDV: 32.70€

Igralni lok s setom visečih igračk za ležalnik NUNA LEAF – za pozitiven vpliv na otrokov razvoj motorike in čutnih zaznav

Oblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF in za njegovo delovanje dobili ob opazovanju čudovitega prizora v naravi: lista na drevesu, ki zapusti vejo in se nežno zaziblje proti tlom. Prijazna organska oblika oblazinjenega ležalnika iz 100% organskega bombaža bo vašega malčka nežno zazibala v sladek spanec. S pritiskom na gumb, ki se nahaja na dnu droga ležalnik tiho, brez povzročanja hrupa vašega malčka ziblje približno 2 minuti. Ležalnik Nuna LEAF  deluje brez električnega napajanja in za delovanje ne potrebuje baterij. Oponaša obliko lista in njegovo gibanje, ko se ta v nežnem plavajočem ritmu spušča proti tlom. Prijetno zibanje otroku nudi občutek varnosti, ugodja in pomirjenosti. To je dizajnerski počivalnik, ki bo vašega malčka crkljal celo otroštvo, saj je njegova nosilnost kar 60 kg, z uporabo pa lahko pričnete takoj ob rojstvu. 

Igralni lok s setom visečih igračk je praktičen dodatek za ležalnik Nuna Leaf, ki ga lahko najdete v naši ponudbi. Obvezen je za brezskrbne urice poležavanja v ležalničku, kjer se vaš malček z igralnim lokom zagotovo ne bo dolgočasil, prav tako pa bo razvijal svojo motoriko z iztegovanjem svojih ročic. Montaža je izjemno enostavna.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro