Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Moja Mala Sobica

 

Osnovni podatki o ponudniku

SI STARS d.o.o., Zadobrovška 96, 1260 Ljubljana-Polje, Slovenija

TRR: SI56 0510 0801 5576 640 (A Banka d.d.)

Davčni zavezanec: DA Davčna številka: SI29339898

E-mail: info@mojamalasobica.si

Telefonska številka: +386 31 685 395

 

Varstvo potrošnikov

Spletna trgovina MojaMalaSobica.si deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

Cene in ažurnost podatkov

Cene na spletni strani so označene v evrih (EUR) in veljajo v trenutku oddaje naročila do dne objave novega cenika. Cene veljajo samo za nakup preko spletne trgovine mojamalasobica.si in ne vključujejo dostave.

 

V mojimalisobici.si skušamo čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletni strani. Kljub temu pa se lastnosti artiklov, dobavni roki in cene nenehno spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ne uspemo istočasno s spremembo le-teh popraviti podatkov na spletni strani. V takem primeru kupca obvestimo o spremembi ter omogočimo preklic oziroma zamenjavo naročenega izdelka.

 

Mojamalasobica.si se kot ponudnik  ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na spletni strani, niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega in slikovnega materiala. Fotografije in dejanski izgledi izdelka se namreč lahko razlikujejo.

 

Občasno so v spletni trgovini mojamalasobica.si objavljena gesla, ki prinašajo popuste:

- popusti so lahko izraženi na različne načine (v procentih, določenih zneskih ali kot brezplačni artikli)

- popusti veljajo le ob pravilni uporabi oziroma na način, ki je objavljen na spletni strani

- popusti se nikoli ne seštevajo – vezani so samo na eno naročilo

 

 

Dostava

Trenutno je prodaja in dostava možna samo na ozemlju Republike Slovenije.

Po dogovoru lahko blago dostavimo tudi v tujino (informacije: info@mojamalasobica.si).

Izdelke na zalogi pošiljamo VSAK DELOVNI DAN (izjeme: bolniška odsotnost). Dostavo za spletno trgovino mojamalasobica.si opravlja GLS.

 

Dobavni roki

Rok dobave za izdelke na zalogi je običajno od enega do štiri dni. V kolikor bo rok dostave izjemoma daljši, Vas bomo o tem obvestili v naslednjih 48-ih urah. V kolikor se Vam mudi, vpišite to v opombe (ali info@mojamalasobica.si) in poskrbeli bomo, da bodo kupljeni izdelki najkasneje v dveh dneh pri Vas. Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave različen. Predlagamo, da nas pri naročilu izdelkov, ki niso na zalogi, kontaktirate na info@mojamalasobica.si ali +386 31 685 395.  Z veseljem vam bomo povedali, kakšen bo rok dobave.

 

Načini plačila

V spletni trgovini Mojamalasobica.si omogočamo plačilo na tri načine in sicer:

 

- Plačilo po povzetju z gotovino ali kreditno kartico ob prevzemu (cena dostave 3,40 EUR)

Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa. V primeru plačila z gotovino, ob prevzemu dostavljalcu (GLS) izročite gotovino in dostavljalec bo za Vas opravil plačilo. Dostavljalec ne zaračunava provizije za plačilo.

 - Plačilo po predračunu oziroma nakazilo na TRR (cena dostave 3,40EUR) - Pri naročilu nad 40€ in plačilu po predračunu je poštnina brezplačna.

V primeru plačila po predračunu, boste ob nakupu prejeli obvestilo z vsemi ustreznimi podatki za izvedbo nakazila. 

Dokler ne prejmete elektronskega sporočila z vsemi podatki o nakupu, kupnine ne nakazujte.

Plačilo s PayPal-om ali plačilo s  kreditnimi karticami preko PayPal spletnega sistema, ki omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Maestro in American Express). Kupcu za uporabo kreditnih kartic ni potrebno ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Plačilni sistem PayPal velja za enega najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu.

 - Osebni prevzem

samo po predhodnem dogovoru na info@mojamalasobica.si ali +386 31 685 395 na našem naslovu.


Naročanje

Naročanje v mojamalasobica.si poteka preko interneta 24 ur na dan, 365 dni na leto. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so razvrščeni v posamezne prodajne kategorije.

 

Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini mojamalasobica.si ali preko e-pošte info@mojamalasobica.si.

 

Po oddaji naročila na spletni strani, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni vsi podatki o nakupu, ki ga je kupec opravil. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna.

 

Naročila preko e-pošte info@mojamalasobica.si morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika, naslov, kontaktno številko in e-naslov. Prav tako mora naročilo vsebovati točen naziv artikla in ostale potrebne specifikacije izdelka, kot so barva, velikost, količina, itd.  Po oddaji naročila, kupec prejme potrditveno e-pošto, da je bilo naročilo sprejeto.  V njem so ponovno navedeni vsi izdelki ter količine, ki jih je kupec izbral. V primeru, da želite odstopiti od naročila nas prosim obvestite najkasneje v osmih urah po oddaji naročila po e-pošti info@mojamalasobica.si . 

 

Zavrnitev naročila

Mojamalasobica.si si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V primeru, da je kupec že nakazal vso kupnino po predračunu, mu le to vključno s stroški dostave, nakažemo naslednji dan.

 

 

Mojamalasobica.si zagotavlja 100% varen nakup, pravico do odstopa ter vračilo blaga 

 

V spletni trgovini mojamalasobica.si vam zagotavljamo 30 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga.

 

Skladno z določili 43.č. člena Zakona o varstvu kupca (ZvPot) ima kupec pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na naslov SI STARS d.o.o., Zadobrovška cesta 96, 1260 Ljubljana-Polje ali po elektronski pošti info@mojamalasobica.si.

 

Povratna pošiljka vrnjenega izdelka mora biti oddana v roku nadaljnjih 30 dni od oddanega sporočila na sedež podjetja SI STARS d.o.o., Zadobrovška cesta 96, 1260 Ljubljana-Polje. Neposreden strošek vračila blaga predstavlja edini strošek kupca v zvezi z odstopom od pogodbe.

 

Izdelki, ki so predmet vračila, morajo biti nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo, razen če je blago uničeno oziroma pokvarjeno, ne da bi bil za to kriv kupec. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

 

Po prejemu blaga (v kolikor ustreza napisanemu v zgornjem odstavku) skladno z zakonom (najkasneje v 15 dneh po prejemu vrnjenega izdelka) kupcu vrnemo kupnino. Ob vračilu mora kupec posredovati ponudniku tudi račun, osebne podatke ter TRR kamor želi, da se izvrši plačilo.

  

Informacije o pritožbenem postopku v podjetju

V Mojimalisobici.si si prizadevamo za zadovoljstvo strank ter nenehno izboljševanje poslovanja spletne trgovine. Spoštujemo zakonodajo o varstvu potrošnikov in naša vizija je postati prijazna spletna trgovina. A ker se napake dogajajo se lahko zgodi, da je izvedba z naše strani drugačna od vaših pričakovanj. V kolikor bi želeli oddati pritožbo glede našega poslovanja, lahko to naredite na več načinov. Sporov si res ne želimo in zato se trudimo po naših najboljših močeh, da le-te rešimo izvensodno ter sporazumno.

 

- Pritožbo lahko pisno podate na sedež podjetja SI STARS d.o.o., Zadobrovška cesta 96, 1260 Ljubljana-Polje ali preko e-pošte: info@mojamalasobica.si . Na vaše pritožbe bomo odgovorli v najkrajšem možnem času (najkasneje v roku 30 dni po prejemu le-te). Za vsa pojasnila v zvezi s pritožbenim postopkom nas lahko kontaktirate na +386 31 685 395.  Za vse nerešljive spore je pristojno okrajno sodišče.


Varovanje osebnih podatkov

Mojamalasobica.si se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnikov. Podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljajanja informacij, ponudb in računov)  ter ostalo potrebno komunikacijo z uporabnikom. Uporabnikovi podatki ne bodo v nobenem primeru predani tretjim oz. nepooblaščenim osebam. Za varovanje podatkov pa je odgovoren tudi uporabnik sam, s tem ko poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena ter gesla.

 

SI STARS d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja na spletni strani mojamalasobica.si kadarkoli oz. brez predhodnega obvestila.