a

Connetix - 80 delni ball run expansion set pastel

Connetix - 80 delni ball run expansion set pastel

Blagovna znamka:Connetix
Šifra izdelka:CON80EXPPA
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 91.95€

  • Brez DDV: 75.37€

Pripravite se na bleščečo, povečevalno in vrtečo se zabavo z našim razširitvenim paketom Pastel Ball Run. Vsebuje NOVE prav posebej oblikovane spiralne, "X" in dvojne sklede - ta razširitveni paket bo zagotovo izzval vašega notranjega inženirja, da ustvari še večje in najbolj vznemirljive stvaritve.

Razširitveni paket vključuje kvadratne magnetne ploščice (za sestavljanje proge), lesene kroglice in veliko prozornih cevi/toboganov, ki omogočajo raziskovanje gibanja in gravitacije. X-cevka za preusmerjanje in vrteče akcije, sklede z dvojnim vstopom za nove načine sodelovalnega igranja in dirkanja, spiralni kosi za zabavo ter 1/2 in 1/4 proge za zasuke in obrate.

Kot odprta kakovostna igrača bo Connetix rastel z otroki, ko se bodo učili in bo njihova igra postajala bolj zapletena. Dopolnite svoj razširitveni paket Pastel Ball Run z našim paketom Pastel Ball Run, Base Plate Pack in 62-delnim začetnim paketom, da svoje stvaritve Connetix dvignete na višjo raven.

Zabava za celo družino je zagotovljena!


Komplet vključuje:

48 x povezovalni kvadrati

2 x dvojna skleda

6 x pravokotne cevi (90-stopinjski upogib)

6 x cevi v obliki črke U (180 stopinj)

8 x spiralne cevi

2 x X cevi

8 x lesene kroglice


ZAKAJ CONNETIX MAGNETNE PLOŠČICE?


Connetix magnetne ploščice omogočajo otrokom, da sestavljajo 2D in 3D oblike iz svoje domišljije in ustvarjalnosti. Naše magnetne ploščice spodbujajo otrokov kognitivni razvoj, prostorsko predstavo, koordinacijo rok in oči, fino in grobo motoriko ter učijo otroke znanstvene in matematične koncepte - vse skozi IGRO!

Ne samo to, otroci se lahko igrajo samostojno ali s svojimi sorojenci, prijatelji in tako osvajajo pomembne socialne veščine, kot so timsko delo, sodelovanje, vztrajnost in odločnost.

Ustvarite velike gradove in stolpe, zgradite nove domove za najljubše igrače ali raziščite 3D oblike in vzorce, medtem ko se zabavate. Naučite se črk in števil, sestavite metulja in odkrijte neskončen svet zabave, ki jih ponujajo magnetne ploščice Connetix.


kakovostne ploščice, s katerimi se bo igralo več generacij otrok.

- narejene so iz nestrupene ABS plastike, ki ne vsebuje BPA in ftalata.

- ploščice so ultrazvočno varjenje, za dodatno varnost pa so dodane zakovice.

- edinstvena oblika pa omogoča, da so Connetix ploščice močne in bolj odporne proti praskam.

- Za čiščenje ploščic priporočamo uporabo vlažne krpe brez kemikalij. Ne priporočamo umivanja v vodi, saj lahko magneti rjavijo.

- Evropski varnostni standardi EN71

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: connetix, magnetne ploščice