Connetix - 42 delni kvadratni set

Connetix - 42 delni kvadratni set

Blagovna znamka:Connetix
Šifra izdelka:CON42
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 63.53€

  • Brez DDV: 52.07€

42-delni komplet za razširitev in nadgradnjo svojega kompleta Connetix magnetnih ploščic. Za vse, ki radi gradijo najvišje stolpe, za tiste, ki vedno porabijo vse, do zadnje ploščice ter za vse otroke, ki jim bratci ali sestrice jemljejo ploščice. :)


Vsak komplet vključuje:

6x Veliki kvadrati (12 x 12 cm) 

36x Majhni kvadratki - 6x vsaka barva


ZAKAJ CONNETIX MAGNETNE PLOŠČICE?


Connetix magnetne ploščice omogočajo otrokom, da sestavljajo 2D in 3D oblike iz svoje domišljije in ustvarjalnosti. Naše magnetne ploščice spodbujajo otrokov kognitivni razvoj, prostorsko predstavo, koordinacijo rok in oči, fino in grobo motoriko ter učijo otroke znanstvene in matematične koncepte - vse skozi IGRO!

Ne samo to, otroci se lahko igrajo samostojno ali s svojimi sorojenci, prijatelji in tako osvajajo pomembne socialne veščine, kot so timsko delo, sodelovanje, vztrajnost in odločnost.

Ustvarite velike gradove in stolpe, zgradite nove domove za najljubše igrače ali raziščite 3D oblike in vzorce, medtem ko se zabavate. Naučite se črk in števil, sestavite metulja in odkrijte neskončen svet zabave, ki jih ponujajo magnetne ploščice Connetix.


- kakovostne ploščice, s katerimi se bo igralo več generacij otrok.

- narejene so iz nestrupene ABS plastike, ki ne vsebuje BPA in ftalata.

- ploščice so ultrazvočno varjenje, za dodatno varnost pa so dodane zakovice.

- edinstvena oblika pa omogoča, da so Connetix ploščice močne in bolj odporne proti praskam.

- Za čiščenje ploščic priporočamo uporabo vlažne krpe brez kemikalij. Ne priporočamo umivanja v vodi, saj lahko magneti rjavijo.

- Evropski varnostni standardi EN71

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje