a

ökoNORM Naravne vodene akvarelne barve (6)

ökoNORM Naravne vodene akvarelne barve (6)

Blagovna znamka:Ökonorm
Šifra izdelka:ÖKO015
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 8.00€

  • Brez DDV: 6.56€

Naravne vodene akvarelne barve ökoNORM so idealne za slikanje na papir ali karton, z njimi pa lahko barvate tudi Velikonočne pirhe!

NESTRUPENO IN NARAVNO!

Naravne barve različno reagirajo na različne podlage in tako lahko dobite vse možne odtenke. Naravne vodene barve so idealne za slikanje na papir ali karton. Z njimi lahko slikamo tudi na kamen ali na druge podlage. Vodenke lahko uporabimo tudi za poslikavo velikonočnih pirhov.

Vodenke ne smejo biti izpostavljene soncu. Vse sestavine so v skladu z evropskimi predpisi ter smernicami Bioland in se zato lahko uporabljajo za barvanje jajc. Kot vedno pri ÖkoNORMu so tudi te naravne vodenke popolnoma brez škodljivih snovi. Poleg tega so narejene iz obnovljivih virov in naravnih surovin - rastlinskih izvlečkov in barvil za živila. Neškodljive so za ljudi in okolje. Barvne madeže s kože enostavno speremo z vodo in milom, tkanine izperemo. Madeži na tkaninah lahko ostanejo.

Set vsebuje 6 barv na plastičnem podstavku (rdeča, rumena, zelena, rjava, modra in vijolična) in čopič. Zunanja embalaža je iz kartona.

Sestava: Kalcijev karbonat, rastlinski škrob, titanov dioksid, sončično olje, glukoza, glicerol, naravni vitamin E, naravni izvlečki iz divje kurkume - mešanica barvil za živila (karmin, kurkumin, indigo karmin, klorofilin). Konzervans: kalijev sorbat.

Vodenke so namenjene za barvanje in niso primerne za uživanje!

Lastnosti:

- V kompletu 6 barv (rdeča, zelena, modra, oranžna, rumena in roza)
- Narejene iz obnovljivih virov in naravnih surovin
- Narejene so v skladu z evropskim standardom EN 71/ 1-2-3-9 in ameriškimi standardi ASTM D 4236 za varnost otroških igrač
- V skladu z evropskimi predpisi ter smernicami Bioland
- Dimenzije: 16,80 × 1,30 × 5,90 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Otroci mlajši od 3 let naj bodo pod nadzorom odrasle osebe!

Vsi okoNORM izdelki za ustvarjanje so popolnoma nestrupeni in naravni. Narejeni so iz obnovljivih virov in v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki zagotavljajo visoko kakovostne, zdrave in okolju prijazne izdelke. Izdelke lahko reciklirate ali kompostirate, imajo ekonomično obrabo ter so zaviti v preproste ekološke embalaže. Večina izdelkov se ponaša tudi z oznako OkoTest – very good in prestižno oznako Spiel Gut. Izdelki so narejeni v Nemčiji.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: vodene akvarelne barve, naravno, nestrupeno, barvanje, umetnost