a

ökoNORM Naravni mehki plastelin (6) - Classic

ökoNORM Naravni mehki plastelin (6) - Classic

Blagovna znamka:Ökonorm
Šifra izdelka:ÖKO015
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 18.00€

  • Brez DDV: 14.75€

ökoNORM mehki plastelin je narejen iz obnovljivih naravnih materialov. Posebej primeren je za mlajše otroke, ki z njegovo pomočjo sproščajo svojo domišljijo. Lahko ga odstranimo z vodo. Izdelek pred neželenim sušenjem zaščitimo tako, da ga pospravimo v embalažo.  Po enem dnevu na zraku se začne sušiti, posuši se v roku 2-3 dni in se pri tem skrči za okoli 10%. Ko je popolnoma posušen, ga lahko pobarvamo z barvami. Zopet se bo zmehčal, če ga zavijemo v vlažno krpo. Namenjen je kreativnim otrokom in odraslim. Izredno primeren je za uporabo v vrtcih, šolah ali na ustvarjalnih delavnicah. 

NESTRUPENO IN NARAVNO!

Sestava: Pšenična moka, sol, galun, urea, kalijev sorbat. Naravni barvni ekstrakti in naravne živilske in kozmetične barve ter naravni konzervansi za živila. Grenilec: Denatonium benzoat. 

Lastnosti:

V kompletu  je 6 lončkov z maso po 150 g: rumena, rdeča, zelena, modra, rjava, črna.
- Brez laktoze, vsebuje gluten
- Iz obnovljivih naravnih virov
- Narejeno v skladu z evropskim standardom EN 71/ 1-2-3-9 in ameriškimi standardi ASTM D 4236 za varnost otroških igrač
- Oznake: ÖkoTest
- Nagrade: prejemnik nagrade dobra igrača (Spiel Gut)

    OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Uporaba mlajših od 3 let le pod nadzorom odrasle osebe!


    Vsi okoNORM izdelki za ustvarjanje so popolnoma nestrupeni in naravni. Narejeni so iz obnovljivih virov in v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki zagotavljajo visoko kakovostne, zdrave in okolju prijazne izdelke. Izdelke lahko reciklirate ali kompostirate, imajo ekonomično obrabo ter so zaviti v preproste ekološke embalaže. Večina izdelkov se ponaša tudi z oznako OkoTest – very good in prestižno oznako Spiel Gut. Izdelki so narejeni v Nemčiji.

    Napišite mnenje

    Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje