a

Olli Ella Toaty Trunk - Natural Large

Olli Ella Toaty Trunk - Natural Large

Blagovna znamka:Olli Ella
Šifra izdelka:OETTNAT
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 85.00€

  • Brez DDV: 69.67€

Poseben kovček, ki te navdihne, da ga napolniš z najljubšimi lesenimi igračami, mehkim medvedkom ali punčko, ki sedi na polički. Vsestranski Toaty Trunk kovček je nastal v spogledovanju s preteklostjo in sodobno miselnostjo, da se s svojim načinom življenja vrnemo nazaj k naravi. Izberimo trajnostne izdelke in igrače iz naravnih materialov, ki jih bodo lahko občudovale še generacije za nami.

V kovček Trunk lahko spravite igrače, kostume, spomine in zaklade, ki so jih otroci prinesli iz zadnjih počitnic. Lahko ga postavite v otroški ustvarjalni kotiček in ga napolnite z barvicami, flomastri, kolaž papirjem ipd, lahko pa ga napolnite s svojimi najljubšimi revijami ali morda z vašimi pripomočki za ustvarjanje. Služi lahko tudi kot piknik košara ali kot kovček za vikend pobeg. 

Vintage kovček  Toaty Trunk je brez dvoma naš najljubši izdelek. Samo zamislite si kako čudovito bi ga bilo spremljati skozi desetletja v vaši družini. 

Ročno pleten iz naravnega ratana s kovinskimi zaponkami.


Podatki:

Velikost: 28cm x 40cm x 18cm

Teža: 1.2 kg

Ker gre za ročno delo se dimenzije lahko razlikujejo od zapisanih.

Ročno narejeno z ljubeznijo in iz pravične trgovine.


Olli Ella sta ustanovili sestri Chloe in Olivia Brookman leta 2009 v Londonu, Anglija. Vodilo ju je prepričanje, da čeprav je nekaj oblikovano posebej za otroke, ne rabi tako tudi izgledati. Želeli sta si namreč, da bi se tudi stvari, ki so namenjene otrokom in otroški sobi lepo vključile v preostali del stanovanja in pohištva.  Olli Ella kolekcija je polna čudovitih tekstilnih izdelkov, dekorativnih elementov, preprog, košar, tudi igrač - etično in trajnostno oblikovano ter iz pravične trgovine.  Za kakršen koli drugi izdelek iz njihove kolekcije nas prosi kontaktirajte na info@mojamalasobica.si.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha