a

Previjalna torba, velik komplet torb - jelenčki (temni)

Previjalna torba, velik komplet torb - jelenčki (temni)

Blagovna znamka:La Millou
Šifra izdelka:LM060
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 149.95€
  • 112.46€

  • Brez DDV: 92.18€

Velik komplet torbic za mamico vsebuje: veliko torbo, torbo za voziček – organizator, previjalno podlogo, mini torbico z ročajem, ročaji za voziček.

1. Velika klasična torba z ročaji, ki je idealna ali za sprehod z otrokom ali na sestanek. Narejena je iz trpežnega in vodoodpornega materiala, tako znotraj kot zunaj.

Nadvse uporabna in modna torba ima sistem zank oz. sponk in dodatkov, tako da lahko enostavno spremeni svojo obliko in funkcijo. Ročaji torbe so vsestranski, iz usnja. Velika torba in organizator imata oba ob straneh zanke na katere pritrdite ročaje za voziček. Tako lahko veliko torbo in organizator uporabljate skupaj ali pa vsakega posebej, glede na potrebe in želje. Mini torbico, ki jo enostavno lahko pritrdite na katerokoli drugo lahko uporabite za shranjevanje majhnih predmetov npr.: telefona, ključev in denarnice. S pomočjo ročaja jo lahko pritrdite tudi na voziček ali drugo torbico.

2. Torbo za voziček – organizator lahko uporabljate samostojno ali pa v veliki torbi. Ima dva žepa v notranjosti in dva žepa na zunanjem delu. Idealen za vsakodnevne sprehode.

3. Previjalna podloga je izdelana iz istega materiala kot torba in zato enostavna za vzdrževanje in čiščenje. Polnjena je z mehkim materialom, zato bo vaš otrok vedno na mehkem.

Dimenzije:
1. Velika torba: 57 x 36 cm (+/- 2 cm)
2. Torba za voziček – organizator: 36 x 26 cm (+/- 2 cm)
3. Mini torbica: 20 x 15 cm (+/- 2 cm)
4. Previjalna podloga: 36 x 56 cm (+/- 2 cm)

Material: plastificiran poliester brez ftalatov, usnjeni ročaji
Natančno sešit izdelek za dolgoročno uporabo.
Čiščenje: z vlažno krpo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje