a

Naravna zobna pasta - brez okusa

Naravna zobna pasta - brez okusa

Naravna zobna pasta - brez okusa

Blagovna znamka:Jack N’ Jill
Šifra izdelka:JNJ018
Razpoložljivost:Dostava v 10 - 20 dni
  • 5.99€

  • Brez DDV: 4.91€

Zobno pasto sta ustvarila starša, ki jima ni bilo vseeno kaj v usta dajo njuni otroci. Želela sta ustvariti zobno pasto, ki bo učinkovito delovala na zobeh mačkov, a bo hkrati vsebovala le naravne sestavine.

Ker vsi vemo kako težko je malčke prepričati v umivanje zob sta se odločila, da bosta to izkušnjo naredila tudi zabavno in okusno.

Naravne sestavine. Brez fluorida. Brez prezervativov. Brez sls-ja. Brez dodanih umetnih barvil in sladkorjev. Izdelek ne vsebuje živalskih sestav in ni bil preizkušen na živalih. NJAMI!

Učinkovine v zobni pasti:
Ksilitol je vrsta sladkorja, ki ga v naravi najdemo v sadežih, zelenjavi in drugih rastlinah. To naravno sladilo pomaga nevtralizirati kisline v ustni votlini.
 Organski ognjič je glavna sestavina zobne paste, ker deluje proti vnetjem in razkužuje.

kremen (silica), rastlinski glicerin, ksilitol, ognjičev certificiran organski ekstrat, naravni zgoščevalec Xanthan Gum, certificiran organski naravni okus (malina, banana, borovnica, črni ribez, jagoda), prečiščena voda.

 

Uporaba:
Od 6.meseca naprej. Umijte roke. Uporabite majhno količino na svojem prstu ali zobni ščetki. Z minimalnim pritiskom ščetkajte 2x na dan.

 

Minimalno pakiranje (prosimo reciklirajte).

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje