a

Voščenke za tekstil (15)

Voščenke za tekstil (15)

Voščenke za tekstil (15)

Blagovna znamka:Ökonorm
Šifra izdelka:ÖKO006
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 13.00€

  • Brez DDV: 10.66€

Z voščenkami lahko rišete direktno na tekstil. Primerne so za vse naravne tekstilije, vključno z majicami, puloverji, hlačami in posteljnino. Voščenke so narejene iz 100% čebeljega voskarastlinskih olj in voskov ter organskih pigmentov. Izdelane so bile posebej za naravne materiale (bombaž, lan, svila…) in niso namenjene za oblačila iz volne ali sintetike. V kompletu je 15 barv. Za otroke nad 2. letom starosti.


Navodila za uporabo (napisana na zadnjem delu škatljice):

Pred uporabo tekstil dobro operite. Med zadnjo in sprednjo stran oblačila položite karton in blago raztegnite čez. Rišite s kratkimi in močnimi potegi. Ko končate, položite papir (časopisni papir) pod sliko in polikajte zadnjo stran blaga na katerega ste risali. Nato polikajte še sprednjo stran. Počakajte dva dni in operite na 40 stopinjah z nežnim detergentom.

Vsi okoNORM izdelki za ustvarjanje so popolnoma nestrupeni in naravni. Narejeni so iz obnovljivih virov in v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki zagotavljajo visoko kakovostne, zdrave in okolju prijazne izdelke. Izdelke lahko reciklirate ali kompostirate, imajo ekonomično obrabo ter so zaviti v preproste ekološke embalaže. Večina izdelkov se ponaša tudi z oznako OkoTest – very good in prestižno oznako Spiel Gut. Izdelki so narejeni v Nemčiji.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje