a

Magnetna barva 250 ml

Magnetna barva 250 ml

Šifra izdelka:00206
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 16.23€

  • Brez DDV: 13.30€
    • 4 ali več 11.36€

"Every child is an artist." Pablo Picasso

Odlična akrilna barva spremeni katerokoli podlago v magnetno tablo. Magnetna barva je prvenstveno namenjena za obešanje magnetov, kar pove že njen opis. Lahko se tudi riše po njej s kredo oziroma krednimi barvami, vendar bolj z namenom, da risba ostane in ne da se stalno menja.

Z njo pobarvajte steno in pustite vašemu otroku biti ustvarjalen - tam kjer je najraje. 

Nanašamo jo navzkrižno v treh slojih, z vmesnim sušenjem cca. 2 uri. Ko je površina naslednjega dne suha postane magnetna in vodoodporna.

Proizvajalec je na navodilih zapisal, da je poraba 100 ml na 1 m2 površine, kar je ocena pri idealnih pogojih. V praksi je najbolje imeti malo rezerve, saj je precej odvisno od gladkosti površine in debeline sloja ter nenazadnje od roke, ki premazuje. Pri grobih površinah je tudi bolje namazati več kot 3 sloje, da dobimo gladko površino. V izogib dodatnemu naročanju in dvojnih stroških dostave, priporočamo, da jo raje vzemite malenkost več. 


Nasvet: Barvo pa se da poleg otroške sobe uporabiti tudi v ostalih prostorih v stanovanju ali na raznoraznih predmetih. Prekriva karton, mavec, keramiko tudi les, steklo in kovino.

Nasvet 2: Lahko se prebarva preko (potem ko se posuši - cca. 24h) z ostalimi Creall barvami. Poskusite kombinirati z barvo za šolsko tablo, ki namenjena predvsem risanju in brisanju.

Navodila za uporabo: Potrebujemo približno 100ml za m2.


Opozorilo: Vsebuje chloromethylisothiazolinone in methylisothiazolinone, ki lahko povzorčita alergijsko reakcijo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje