Connetix - 30 delni geometrijski set

Connetix - 30 delni geometrijski set

Blagovna znamka:Connetix
Šifra izdelka:CON30G
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 49.41€

  • Brez DDV: 40.50€

30-delni komplet za razširitev in nadgradnjo svojega kompleta Connetix magnetnih ploščic. S šestkotniki in trikotniki v šestih barvah bo ta komplet magnetnih ploščic spodbudil otroke k raziskovanju osnov geometrije. Spoznaval bo različne oblike, črte, kote, dimenzije (dolžina, širina, polmer), ulomke, 2D in 3D oblike ter magnetizem in barve ... vse prek IGRE.

Vsak komplet vključuje:

6 x šestkotnik

12 x enakostranični trikotnik

12 x enakokraki trikotnik


ZAKAJ CONNETIX MAGNETNE PLOŠČICE?


Connetix magnetne ploščice omogočajo otrokom, da sestavljajo 2D in 3D oblike iz svoje domišljije in ustvarjalnosti. Naše magnetne ploščice spodbujajo otrokov kognitivni razvoj, prostorsko predstavo, koordinacijo rok in oči, fino in grobo motoriko ter učijo otroke znanstvene in matematične koncepte - vse skozi IGRO!

Ne samo to, otroci se lahko igrajo samostojno ali s svojimi sorojenci, prijatelji in tako osvajajo pomembne socialne veščine, kot so timsko delo, sodelovanje, vztrajnost in odločnost.

Ustvarite velike gradove in stolpe, zgradite nove domove za najljubše igrače ali raziščite 3D oblike in vzorce, medtem ko se zabavate. Naučite se črk in števil, sestavite metulja in odkrijte neskončen svet zabave, ki jih ponujajo magnetne ploščice Connetix.


- kakovostne ploščice, s katerimi se bo igralo več generacij otrok.

- narejene so iz nestrupene ABS plastike, ki ne vsebuje BPA in ftalata.

- ploščice so ultrazvočno varjenje, za dodatno varnost pa so dodane zakovice.

- edinstvena oblika pa omogoča, da so Connetix ploščice močne in bolj odporne proti praskam.

- Za čiščenje ploščic priporočamo uporabo vlažne krpe brez kemikalij. Ne priporočamo umivanja v vodi, saj lahko magneti rjavijo.

- Evropski varnostni standardi EN71

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Connetix - 30 delni geometrijski set