a

Otroški stol Froc - bel

Otroški stol Froc - bel

Blagovna znamka:Froc
Šifra izdelka:FR001
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 199.00€

  • Brez DDV: 163.11€

Najbolj prilagodljiv in vrhunsko oblikovan otroški stol na trgu s 5-letno garancijo.

Otroci ga naravnost obožujejo. ????

Froc je nastavljiv otroški stol za navihane frocke in nič manj navihane starše. Odlikujejo ga moderen minimalističen dizajn, izredna stabilnost in naravni materiali. Zaradi nastavljivosti stola po višini in njegove posebne oblike ga lahko porinemo čisto k mizi in zato dodaten pladenj ni potreben. Z dodatkom (varovalom) za dojenčke je stol primeren že od prvega uvajanja goste hrane dalje.* In kar je najbolje, z dojenčkom bo rasel vse do osnovne šole in še dlje. Smo že napisali kako čudovito minimalističen je? Pravo nasprotje tistim velikim glumaznim stolom, ki zasedejo čisto preveč prostora za mizo oziroma v jedilnem kotu.

Primeren od 6. meseca* pa vse do 10. leta starosti.
*Priporočamo, da otrok že samostojno sedi.
Barva: Bela, Material: Bukev

Froca so razvili z mislijo na starše, ki svojim frocem želijo zagotoviti popolnoma varno, a hkrati sproščeno in brezskrbno otroštvo. Froc je plod domačega znanja, saj so ga v celoti razvili, oblikovali in izdelali v Sloveniji.

Varnost s certifikatom:

Uspešno je prestal strogo testiranje na ljubljanski univerzi, dnevno pa ga uporablja že več kot 1000 otrok po svet, med njimi tudi naš škrat. ????

Varnost otrok nam je daleč najpomembnejša, zato je Froc izdelan na eni masivni nogi s štiri točkovnim križem. Na ta način težišče vedno v središču stola, kar zagotavlja izredno stabilnost tudi ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah. Stol je pridobil certifikat za varnost po standardih SIST EN-14988-1 in 14988-2.

Iz trajnega in naravnega materiala:

Froc je izdelan iz lokalno pridobljenega lesa. Uporabljen je izključno les, naravno trpežen, obstojen in otrokom prijazen material. Robustna in kakovostna izdelava pa zagotavlja leta in leta brezskrbne in varne uporabe. Froc je izdelan v Sloveniji, tretji najbolj gozdnati državi v Evropi.

Vsestranska prilagodljivost:

Froc raste z vašim škratkom, saj ga bo s pridom lahko uporabljal od 6. meseca vse do 10. leta starosti. Froc se vašemu otroku prilagaja s tremi preprostimi nastavitvami. Nastaviti je moč višino od tal, višino nožnega naslona in položaj hrbtnega naslona. Ko otrok ne potrebuje več varovala okrog sedala, ga enostavno odstranite.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje