a

Magični flomastri

Magični flomastri

Blagovna znamka:Ökonorm
Šifra izdelka:ÖKO010
Razpoložljivost:Na zalogi
  • 8.00€

  • Brez DDV: 6.56€

Magični flomastri so čudovitih barv rišejo po praktično vseh površinah (papir, lepenka, les…). Ko boste čez poslikano površino risali z magičnim flomastrom pa se bo barva spremenila v barvo pokrovčka. Magični flomastri imajo posebej oblikovano debelo konico (6mm), ki je primerna tudi za neprevidno otroško uporabo. Barve ne vsebujejo strupenih snovi. Flomastri držijo izredno dolgo in se težko posušijo, tudi če jih pustite odprte. Kapljica kisa ali limoninega soka bo osvežila barvilo. Ostanke barve iz telesa speremo z vodo in milom.
Izdelek ima oznako ÖkoTest.  9+1 barv.
Vsebina
: barve so narejene na osnovi vode in vsebujejo glicerin, tekoč vazelin in barvne pigmente,ki so certificirani za farmacevtske in kozmetične izdelke.

Vsi okoNORM izdelki za ustvarjanje so popolnoma nestrupeni in naravni. Narejeni so iz obnovljivih virov in v skladu s strogimi okoljskimi standardi, ki zagotavljajo visoko kakovostne, zdrave in okolju prijazne izdelke. Izdelke lahko reciklirate ali kompostirate, imajo ekonomično obrabo ter so zaviti v preproste ekološke embalaže. Večina izdelkov se ponaša tudi z oznako OkoTest – very good in prestižno oznako Spiel Gut. Izdelki so narejeni v Nemčiji.

 

Opozorilo: Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha