a

Otroški slinčki

Otroški slinčki

Otroški slinčki

Dober slinček bo vaš najboljši prijatelj od rojstva in vse do malčkovih let. Še posebej, če niste ljubiteljica čiščenja tal in vsakodnevnega pranja ter večkratnega preoblačenja dojenčka ozirom malčka preko dneva. Pri nas lahko najdete veliko izbiro bombažnih otroških slinčkov in silikonskih slinčkov primernih za hranjenje  priznanih znamk Elodie Details, Skip Hop in aden+anais.

Bombažni slinček

Elodie details bonbažni slinčki namenjeni predvsem dojenčkom, ki se veliko slinijo oziroma pri izraščanju zob, ko vse grizejo, sesajo in je sline na pretek. Narejeni so iz 100% bombaža in poskrbijo, da vaš dojenček ostane suh. Od ostalih slinčkov na trgu se ločijo po tem, da sosestavljeni iz dvojne plasti bombaža z vmesno membrano, ki odbija vodo. 

Silikonski slinček

Dober siikonski slinček mora imeti dosti velik žepek na spodnjem robu, kamor se nabira hrana in steka tekočina, ki zgreši mala usta vašega otroka. Dodaten plus je, če zavaruje tudi ramena otročka. Elodie Details silikonski slinčki so točno takšni. Poleg tega so narejeni iz Öko-tex certificiranega poliestra, ki se ga enostavno očisti in se zelo hitro suši in ne vsebuje PVC. Starši po sem svetu jih obožujejo, saj se tudi izjemno mehki in prijetni za nošenje. Uporabljati ga lahko začnete, ko otrok samostojno sedi in vse dokler ne obvlada svojega pribora. :)

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.